Високотехнологични продукти които улесняват живота на родителите и децата им

Високотехнологични продукти които улесняват живота на родителите и децата им

Днес ще ви разкажа за пет продукта, които никога не съм тествала, но вярвам, че ако ги имам у дома, животът ми ще се улесни в пъти. Сега пиша за тях, а когато се сдобия с тях един по един, ще ви пиша отново дали съм била права или съм се заблудила.

Мразя да чистя. Всички, които ме познават, ще го потвърдят. Старая се да има някакъв ред в нас, но прах, прахосмукачка, бани, прозорци – ужас. Тук на помощ идват разни джаджи, които си мисля, че ще ми помогнат да поддържам по-чист дом, макар че все ще трябва и аз да положа някакви усилия.

image001

Пречиствател за въздух AIRFREE

От доста време умуваме да вземем пречиствател за въздух. Има десетки предложения на пазара, но този ме впечатли с няколко основни характеристики, от които първата е съвсем женска: има антистрес лампа хах. Зная, че това не е основна причина да избера такъв продукт, но когато гледаш малко бебе, винаги ти тряба лека светлина, която да не дразни, а да ти помага да се ориентираш. Другото, което доста ме изкефи, че дизайнът й е така направен, че дори детето да го бутне, няма никакъв проблем – спира автоматично. И сега към ключовото:

  • този пречиствател няма филтри;
  • няма вода, която да циркулира и да сменяш нон-стоп;
  • безшумен е.

В описанието си производителите твърдят, че работи “Без йони и озон“. Airfree използва TSS™ технология, работеща без озон и йони, и не изпуска вредни емисии. Airfree намалява токсините и корозивния озон, които според Агенцията за защита на околната среда, вдишани във високи количества могат да предизвикат астма и унищожаване на белодробната тъкан.

Airfree използва единствено топлина за изгаряне на микроорганизмите. Не работи с филтри от фибростъкло, триклозангланцирана хартия или материали, които могат да бъдат вредни за тези, които оперират с него или околната среда.

Унищожаването на микроорганизми започва на 15-та минута. Премахва всички микроорганизми като мухъл, плесен, бактерии, вируси, алергени.

И наред с всички технологични решения, за мен готино се оказва, че когато имаш пречиствател на въздуха в стаята, прахът видимо намалява, както и нуждата от постоянното му почистване.

Four month old baby, series with mother [url=http://www.istockphoto.com/file_search.php?action=file&lightboxID=2854722] [img]http://img47.imageshack.us/img47/4241/beautifulbabiesez7.jpg[/img][/url]

Споделете

facebook
pinterest
twitter