Алергия към домашни любимци

Алергия към домашни животни

Имате алергия… и още много нестихващи симптоми, когато сте в затворено помещениe?

Алергия от котки, алергия от кучета, а понякога и от други животни: може да се родите с нея, а може и да я развиете. Ако имате генна предразположеност, например, съжителството с домашни любимци може да доведе до проява на алергии без изобщо да очаквате: а в обострените си форми, тези алергии могат да бъдат доста опасни, затова е добре бъдете подготвени с пречистватели на въздух поне в спалните помещения.

Домашни любимци и деца с алергии?

Детските организми реагират по-различно на алергиите: от една страна, има шанс напълно да ги израстнат; от друга, съществува вероятността да има сериозни последствия за здравето им.
Ако детето ви има алергия от домашни любимци, най-добре е да намерите приемлив начин да живеете заедно с любимто животинче! Така имунитета на детето ще бъде по-силен и с времето всичко ще се нормализира! Има едно НО…. Трябва ви верен приятел, който да е непрестанно до вас! Препоръчваме ви пречиствател за въздух Airfree.

Airfree унищожава алергени на домашни Любимци, прахови акари, мухъл, плесен! След няколко часа включен уред у дома изчезват симптомите на астма, алергии, кашлицата отшумява. Време е да подсигурите дома си по естествен начин с Airfree – пречиствател за въздух.
Живейте спокойно и заедно със своя домашен Любимец.

www.allergy.bg

Споделете

facebook
pinterest
twitter