Бременност и отглеждане на бебе в здравословна среда!

Бременност и отглеждане на бебе в здравословна среда! | allergy.bg

Бременност и отглеждане на бебе в здравословна среда!

Децата са изложени на замърсяването на въздуха по различен начин от възрастните поради факта например, че най-често поради ръста им, дихателните им пътища са по-близо до ауспусите на автомобилите. Излагането на замърсители на въздуха може да увеличи риска от развитие на астма при децата, както и броя и тежестта на пристъпите на астма, да повлияе на способността за учене, както и на развитието на белия дроб, сърцето, мозъка и нервната система на детето.

Ефектите засягат дори неродените деца: вдишването на мръсен въздух от бременни жени може да доведе до преждевременно раждане на детето или до по-ниско тегло при раждане, което увеличава риска от заболявания при израстването им. Ако планирате бременност, вече имате дете или сега се е родило не пренебрегвайте факта че въздухът, който вдишвате изключително много влияе на това колко здраво ще бъде детето ви, вие и семейството. За всичко около бременността винаги се съветвайте с вашия акушер-гинеколог, приемайте предписаните витамини и внимавайте за всичко. Важно е състоянието ви да е добро, да живеете вкъщи спокойно без микроби, акари, вируси, бактерии, без мухъл и спори, плесен!

Бременността е най-прекрасния момент за една жена и семейството. Бъдете спокойни не сте сами! Airfree са пречистватели на въздух, които са напълно безопасни за бременни жени, бебета и деца! Когато обзавеждате детската стая и вашата спалня не пропускайте да изберете уред от www.allergy.bg
Свържете се с нас на телефон 0878767642, пишете ни на мейл info@allergy.bg и
вижте всички продукти на www.allergy.bg

Споделете

facebook
pinterest
twitter