Една уникална и необикновена история: AirFree Въздухопречиствател

Един ден от твоя живот и всичко се променя! Особено когато вдъхновението е собственото ти дете! Ще ви разкажем една истинска приказка за живота на съвременните деца…
“Къщата ни е на брега на морето, имаме много мухъл. Замислих се как все пак мога да се отърва от него. С нагряване! Един от бизнесите ми е в Германия и в 1 фабрика за керамика – там се роди идеята ми как да загрея въздуха без да подпаля стаята. Така започна всичко. Разреших проблемите със здравето на сина ми. И 7 години по-късно се роди компанията, в която го разработихме….
Аз съм предприемач, имам няколко патента в различни сектора. Мисля, че просто съм добър наблюдател. По образование съм архитект. Когато си архитект мислиш триизмерно. И това и правя. Всичко е чиста физика. Принципът на уреда е същият, на който работят кoмините. Въздухът се качва нагоре. Най-първият ни проект започна с нещо като конвектор, който изпуска въздух нагоре. Ако си спомняте в доброто старо време хората загрявали вода до завиране, за да се отърват от микробите. И така аз просто съединих двата метода. За щастие намерих фабрика, в която могат да сглобят идеята ми и така да създам нещо като множество камини, побрани в много малко място.
Вижте и чуйте как Г-н Карлос Матиас изобрети въздухопречиствател Airfree!
Естествено решение за пречистване на въздуха в затворено помещение! Да започнеш да вдишваш живота е най-голямото богатство!

Споделете

facebook
pinterest
twitter