Има ли прашец в парка до вас?

прашец

Има ли прашец в парка до вас?

Ето няколко съвета как да се справите с алергиите от прашец.

Пролетта е тук, птиците чуруликат, растенията цъфтят, а времето започва да изглежда невероятно. Но ако сте от алергичните хора, вероятно отчаяно се чудите как да се справите с алергиите към прашец.
Разбира се, сигурно обичате големите пространства на открито, но това ще бъде причина за алергични симптоми. Но за щастие, има определени стъпки, които можете да предприемете, за да се чувствате по-комфортно, докато сте на открито.
Прочетете нататък, за да разберете няколко съвета за това как можете да намалите симптомите от алергии днес.

1. Един от най-простите и лесни начини да се справите с алергиите ви към цветен прашец е да избягвате откритите пространства. Това може да бъде изключително полезно, когато броят на прашеца е висок.
Разбира се, това не е възможно за всеки. В този случай прочетете повече съвети за алергия.

2. Дръжте прозорците и вратите си затворени, в случаите когато има много прашец.
Знаем, че може да е хубаво да
проветрите, но това само ще влоши алергиите ви. Не забравяйте да държите прозорците и вратите си затворени, така че никакъв прашец да не може да се покачи и да се задържи на вътрешните ви повърхности.

3. Вземете лекарства за алергия по лекарско предписание. Попитайте Вашия лекар и за допълнителни препоръки през пролетния сезон.

4. Сменете дрехите си, когато влизате вкъщи.
Преди да си легнете, трябва да се изкъпете, за да се отървете от прашеца по кожата и косата.

5. Почистване всеки ден
Друг начин да се сведе до минимум е да се почиства по-често.
За тези, които имат високо ниво на активност, може да помислите за прахосмукачка и почистване всеки ден или най-малко два пъти седмично.

6. Вземете пречиствател на въздуха
Поставяне на пречиствател на въздух Airfree за всяка стая може да бъде чудесна идея. Не само, че са безшумни, но и са преносими и използват много малко енергия. Освен това те не изискват поддръжка. Това означава, че не е нужно да правите нищо, за да получите значително подобрено качество на въздуха в дома си. Така че ако някой успее да донесе прашец вътре, или сте оставили вратата отворена и има куп прашец, няма да се налага да се притеснявате толкова за алергията ви.
Каквито и да са нивата на прашец, след тези съвети, ще можете да се насладите на природата, без да страдате от запушен нос и хрема, сърбеж на очите, и кихане през цялото време.
Уверете се, че следвате всички наши съвети, за да намалите прашеца във вашия дом, особено върха закупуване на пречиствател на въздух Airfree. Като се отървете от някои примеси в дома си (не само прашец), вие и вашето семейство ще получите забележимо подобрение в качеството на въздуха. Всички ще дишате лесно, докато сте на закрито!
Готови ли сте да подобрите качеството на въздуха във вашия дом? Тогава разгледайте нашите предложения за пречиствател на въздух.

Свържете се с нас на телефон 0878767642, пишете ни на мейл info@allergy.bg и вижте всички продукти на www.allergy.bg

Последвайте ни във Facebook

Абонирайте се за нашия youtube канал

Последвайте ни в Instagram

Споделете

facebook
pinterest
twitter