Гаранционно обслужване

Гаранционно обслужване

Всеки уред предлаган от Аllergy.bg е с гаранция – 24 месеца  от датата  на закупуване.

УРЕДИ В ГАРАНЦИЯ:

Πpи проявен дeфeĸт на уред  тpaнcпopтнитe paзxoди и в двeтe пocoĸи ca зa cмeтĸa нa  ПРОДАВАЧА . Уредите за ремонт се изпращат на следния адрес:

Спиди

Гр. Петрич 2850

ул.“Места“ N3

за Еванс ЕООД, тел.: 0878767642

За да ускорим сервизното обслужване на уредите  е желателно клиентът да  ни уведоми преди изпращането чрез телефонно обаждане  на тел.: 0878 767642. След като уредът бъде отремонтиран, наш сътрудник ще се свърже с вас, за да ви уведоми!

ИЗВЪНГАРАНЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ:

Извънгаранционното сервизно обслужване включва отстраняване на неизправности и повреди, извършване на технически ревизии, като стойността им и транспортните разходи в двете посоки, следва да бъдат заплатени от КУПУВАЧА .

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕН  ПРОДУКТ (Отказ от поръчка):

  • КУПУВАЧЪТ има право да се откаже от покупката в 14 дневен срок, считано от датата на закупуване на съответния уред.
  • Върнатият продукт трябва да бъде в същото състояние, в което е бил доставен (в оригиналната опаковка и с всички аксесоари, с етикети, които са непокътнати и с документите, които го придружават).
  • Разходите за върнатите продукти се поемат от КУПУВАЧА.
  • Подчертаваме, че когато връщането на продукти, чиято опаковка е повредена или непълна, показват следи от ползване (драскотини, охлузвания)токов удар, без аксесоари, без гаранция, ПРОДАВАЧЪТ си запазва правото да реши дали да приеме връщането или да задържи част от стойността на продукта – сума която ще бъде съобщена на КУПУВАЧА след оценка на щетите.

Споделете

facebook
pinterest
twitter