Мухъл и плесен – ами сега?

Мухъл и плесен

Мухъл и плесен – ами сега?

Какво да направите, за да премахнете тези токсини от дома си и как да се грижите за всички затворени помещения, за да не се случва това!

Мухъл – един от най-старите живи организми на Земята. Тя се появява преди 200 милиона години и се е научила да да оцелява при всякакви условия: радиация, арктически лед и открито място. Микроскопични гъбички са в състояние да оцелеят, без преувеличение, при всякакви условия. Те е възникват поради отделянето на токсини, наречени микротоксини.

Излагането на токсини може да се случи в процеса на вдишване, дермален контакт и чрез ядене на заразена храна. В последния случай симптомите са гадене, повръщане и диария. Въпреки, че не са доказани случаи, има индикации, че вдишващите микротоксини могат да причинят белодробен кръвоизлив, депресивни реакции на имунната система (намаляване на способността на организма да реагира на заболявания), невротоксични ефекти (като умора, главоболие, загуба на памет, депресия, промени в настроението) , гърчове и треперене) и канцерогенни (причиняващи рак) ефекти.

Инфекции

И не на последно място, плесените могат да бъдат отговорни за причиняването на инфекции, вариращи от очни до белодробни. Гъбичните инфекции са доста сериозни и са трудни за диагностициране и лечение. Те обикновено се срещат при хора с имунокомпрометирани състояния, тоест хора с дефицит в защитната система на организма.

Пазете себе си, семейството и препоръчайте на всички около вас превенция. Важно е какъв въздух вдишваме, защото здравето е преди всичко. Въздухопречистватели Airfree унищожават до 99% всички микроорганизми, мухълни спори, плесен, акари и ще повлияе прекрасно на качеството ви на живот. Може да прочетете още статии по темета, мнения и препоръки от клиенти на Airfree.

Бъдете спокойни, когато поставите въздухопречиствател Airfree, след основно почистванe, това вкъщи и останалите затворени пространства никога повече няма да се случи.
Без мухъл, плесен и симптоми на кашлица, алергии и кихане.

Свържете се с нас на телефон 0878767642, пишете ни на мейл info@allergy.bg и вижте всички продукти на www.allergy.bg

Последвайте ни във фейсбук

Абонирайте се за нашият Youtube канал

Споделете

facebook
pinterest
twitter