Как да избегнем акарите?

Как да избегнем акарите

❤️?Как да избегнем акарите от възглавници и одеяла?

?Акарите са инсталирани между естествени и синтетични влакна на възглавници и одеяла. Как можем да ги избегнем, за да намалят алергиите!

✅Честото пране на чаршафи, калъфки за възглавници и одеяла трябва да се извършва при температури над 60 ° C. Само тогава е възможно да се премахнат акарите, както и техните остатъци .
В леглото трябва да се избягват пера и възглавници с пера, използвайки калъвки против акари, за предпочитане памук, тъй като те натрупват по-малко влага. Трябва да се използват памучни одеяла, а да се предпочитат подложки от пяна или друг синтетичен материал, които да се сменят периодично (например на всеки 3 години). Плюшени одеяла също не се препоръчват. Правилният вариант е памучни чаршафи и одеяла от синтетични влакна, като отгоре се поставя одеяло, плоско покривало или завивка.
Поставете пречиствател за въздух Airfree поне в спалнята и детската стая!
⁉️Знаете ли, че след 6 години използване на една и съща възглавница, 10% от теглото й се състои от акари и изпражнения от акари? И че на 10-годишен матрак се смята, че живеят 1 трилион акари?
***
Видяхме, че спалните се считат за място предпочитано от праховите акарии. Но във войната срещу акари и плесени не бива да се забравят и други части на къщата, като:
ГРИЖА ЗА КУХНЯ:
• Дръжте храната плътно затворена.
• Винаги поддържайте това пространство добре проветриво и чисто, особено за шкафове, чекмеджета и кухненски кърпи! Изберете уред Airfree на www.allergy.bg
ГРИЖА ЗА БАНЯ:
• Винаги поддържайте проветриво и сухо
• Елиминирайте петна от инфилтрация и петна от плесен
• Винаги когато е възможно, поставяйте кърпи всеки ден, за да изсъхнат на слънце, и ги сменяйте два пъти седмично.
• Дръжте памучните тампони и памучните пъпки плътно затворени.
Бъдете здрави вкъщи с Airfree – без симптоми на астма и алергии!

Споделете

facebook
pinterest
twitter