Международен панаир за потребителска електроника IFA BERLIN, 6-11 септември 2019г.

Международен панаир за потребителска електроника IFA BERLIN, 6-11 септември 2019г. | allergy.bg

От 6 до 11 септември AIRFREE ще пристъства на IFA BERLIN, който е най-престижният международен панаир за потребителска електроника.

На IFA BERLIN ще бъдат изложени всички модели на въздухопречиствател AIRFREE, подчертавайки най-новия уред – BabyAir Tulip, който е предназначен за пречистване на въздуха в детски стаи.
Този иновативен въздухопречиствател, който прожектира на тавана на детските стаи звезди и разноцветни луни ще бъде представен за първи път на международния панаир IFA Berlin.

В допълнение към BabyAir Tulip, AirFree ще покаже различини по дизайн и обем на работа въздухопречистватели, независимо от тяхното предназначение.
Моделите AirFree Lotus и AirFree Tulip, които са вдъхновени от едноименните цветя също ще бъдат представени в Берлин. Те са доказателство за успех с уникалния си дизайн и иновативна технология.

С участието на подобни международни панаири въздухопречиствателят AirFree разширява пазарите и затвърждава позицията си зад граница. Доказателство за това е че 90% от производството се изнася в над 65 страни от Европа, Северна и Южна Америка, Азия и Близкия Изток


Споделете

facebook
pinterest
twitter