Пречиствател на въздуха срещу овлажнител: Кой да купя?

пречиствател на въздуха AirFree

Пречистването на въздуха е в съзнанието ни от векове! Докато много от нас обичат идеята за по-чист въздух, много от нас също не знаят разликата между пречиствател на въздуха и овлажнител на въздух.
Това може да доведе до закупуване на устройство, което не предлага предимствата, които търсите. Ако не сте сигурни какви са разликите между пречиствател на въздуха и овлажнителя, продължете да четете!

Пречиствател на въздуха срещу овлажнител?

Много от нас използват думите пречиствател на въздуха и овлажнител като взаимнозаменяеми .
И все пак тези две устройства са доста различни. Всяко устройство предлага свои уникални предимства и всяко устройство е по-подходящо за специфичните условия на потребителя.

Разликите между овлажнителя и пречиствателя на въздуха

Когато сравняваме пречиствател на въздуха с овлажнителя, важно е да запомните за кои проблеми помага всяко устройство.
Както подсказва името, овлажнителят регулира само влажността във въздуха. От друга страна, пречиствател на въздуха ще намали възможността за плесен, ще премахне бактериите и ще премахне алергените. Така че, ако искате да използвате овлажнител за алергии, използвате грешен уред. Също така, единият може да се използва постоянно, а другият не трябва.
И двата продукта имат много предимства.

Предимствата на овлажнител и пречиствател на въздуха!

Може да намали примесите, които влошават инфекциозните заболявания, да прочисти алергините, които са във въздуха и се предават по въздушен път.
AirFree може да работи постоянно, без никакви усложнения.
Овлажнителят няма да почисти въздуха ви, но предлага редица други предимства. Влагата от овлажнител може да помогне за разхлабване на слуз от настинка или пристъп на алергия. Освен това ще върне влагата в кожата, тъй като тя изсъхва през зимата.

Овлажнителят не трябва да работи постоянно. Така че, когато сравнявате пречиствател на въздуха и овлажнител , важно е да запомните, че единият всъщност пречиства въздуха ви, докато другият просто добавя влага към него.

Кое устройство отговаря на вашите нужди?

Що се отнася до избора между пречиствател на въздуха и овлажнителя, най-доброто устройство ще зависи от вашата уникална ситуация.
Ако искате да премахнете алергени, бактерии или плесени от района, ще искате да инвестирате в Airfree. Това би свършило работа, ако страдате от инфекциозно заболяване или автоимунно състояние или просто сте избрали да дишате чист въздух в затворено пространство.
Ако обаче искате да добавите малко влага във въздуха, можете да инвестирате в овлажнител.

Ще ви очакваме да разгледате всичките ни варианти още сега на www.allergy.bg. Естествено решение за чист въздух без симптоми на астма и алергии!

Споделете

facebook
pinterest
twitter