Приключи Международният панаир за потребителска електроника IFA 2019, Берлин

Приключи Международният панаир за потребителска електроника IFA 2019, Берлин | allergy.bg

AirFree е компания, която е специализирана и насочена към пречистването на въздуха в затворени помещения. Тя излиза на пазара през 2005г. като до момента изнася продукцията си в над 65 страни.

На тазгодишното издание на Международния панаир за потребителска електроника IFA, AIRFREE представи нов уред, наречен BabyAir Тulip.

На IFA BERLIN бяха изложени всички модели на въздухопречиствателя AIRFREE, подчертавайки най-новия уред – BabyAir Tulip, който е предназначен за пречистване на въздуха в детски стаи.
Този иновативен въздухопречиствател, който прожектира на тавана на детските стаи разноцветни звезди и луни, беше представен за първи път на международния панаир IFA BERLIN.
Вицепрезидента на компанията и съосновател на Airfree Produtos Eletrónicos Даниел Матиас разкри, че неговата технология пречиства въздуха, унищожавайки гъбички и бактерии чрез нагрятото до 200 градуса керамично ядро.
Самата концепция прилича на пречистването на вода чрез загряване, но в случая на AirFree става въпрос за въздух.

„Въздухът е по-приятен и чист за хора, страдащи от алергии, астма или други дихателни проблеми“, обясни Даниел Матиас, дръзнал да сложи ръка върху уреда, за да демонстрира, че не се излъчва много топлина въпреки нагрятото до 200 градуса керамично ядро.
Бизнесменът отбеляза, че тестовете на въздухопречиствателят са доказали неговта ефективност и това, че унищожава до 90% от всички гъбички и бактерии в дома.
Не на последно място, вицепрезидентът на AirFree Даниел Матиас (който е и причината уреда да бъде създаден) отбеляза, че уреда е единствен по рода си, който не изисква никакво почистване или смяна на филтри и е напълно безшумен.
Относно учатието на Международния панаир за потребителска електроника IFA BERLIN, г-н Матиас каза, че това е още една възможност AirFree да затвърди позициите си на Европейският и Световен пазар.
Въпреки, че не е задължително във всяка стая на къщата да има уред AirFree, компанията препоръчва да започнем своето оборудване от спалните или помещенията, където спим.
Цената на въздухопречиствателя AirFree варира от 199лв. до 799 лв. и може да бъде закупен в големите търговски вериги или на сайта на официалния вносител за България, а именно www.allergy.bg


Споделете

facebook
pinterest
twitter