Димитър Назъров | гр. Петрич

Димитър Назъров

Нашата дъщеричка често боледуваше. Прибираше се от детската градина с кашлица и сополки. Това беше причината да изберем въздухопречиствател AirFree. От както го включихме в детската стая забелязахме, че боледува много по-рядко. Препоръчваме го на всички родители, чиито деца често се прибират болни от детската градина.

Димитър Назъров

Джулия Корюрек | гр. Пловдив

Джулия Еминкорюрек

От години се боря със симптомите на астма и алергия. Пробвах всякакви лечения, чувствах се зависима от медикаменти. След поредното посещение, алерголога ми препоръча въздухопречиствател airfree. Бях скиптична, но се доверих. От както го ползвам, симптомите намаляха, чувствам се много по-добре през деня, почти спрях лекарствата и сънят ми е много по-спокоен. Вече съм го препоръчала на всичките ми близки.

Джулия Корюрек

Ани Неонова | гр. София

Ани Неонова

Закупих въздухопречиствател AIRFREE модел Е60. Сложила съм го в кухнята, където се готви и пуши. Няма и следа от остатъчните миризми!

Ани Неонова

Стоянка Чолакова | гр. Пловдив

Стоянка Чолакова

Много съм доволна от покупката. В нас имаме пет котки и дъщеря ми като се върне от чужбина е с много силна алергия от тях. Този път гостуването й мина абсолютно безпроблемно, без хапчета, без кихане и хрема. И моите астматични пристъпи намаляха значително, а работи само от месец. Препоръчвам продуктите Ви от все сърце!

Стоянка Чолакова

Любка Мартинова | гр. Плевен

Любка Мартинова

Закупих AIRFREE P40. С този уред излекувах астмата, повярвайте! От сърце го препоръчвам, знам какво мъчение е, когато не можеш да дишаш… Откакто го имам, не е спирал да работи в спалнята ми! Много икономичен, не се усеща консумацията на ел.енергия. Убедете се сами, не е скъп, зависи от големината на помещението, в което ще се ползва, за да изберете съответния модел. Това не е реклама, аз съм благодарна, че го открих и му повярвах.

Любка Мартинова

Малина Атанасова | гр. София

Малина Атанасова

Имам модел AirFree P125, закупен преди девет години. Работим с хора в директен контакт. Вирусите, които вече са ежедневие, уреда ги унищожава. Мога да се похваля, че ни предпазва от грип.
Освен че сме здрави, не спонсорирам и фармацията.
Жилището е обзаведено с кожа и стъкло, уреда намали и прахта, която е в изобилие в София. Пести и време за почистване. Препоръчвам всеки дом да ползва уредите, ще получи здраве и чиста среда в дома си.

Малина Атанасова

Мариана Карамфилова | гр. Габрово

Мариана Карамфилова

Закупих го след като се разболях и една вечер буквално не можех да дишам. Въздухът в стаята беше сух и прашен. От тогава вече три години проблеми не съм имала. В последствие вече имам две деца, малкото ми детенце се роди много недоносено с недоразвит бял дроб. Заради измененията на дроба очаквах да боледува и да имаме проблеми с дихателните пътища, но такива не сме имали и съм убедена, че AirFree е подпомогнал.

Мариана Карамфилова

Кристина Маринова | гр. Шабла

Кристина Маринова

Имам модел е80 от почти една година и работи постоянно. Спокойна съм, че дишаме чист въздух през зимните месеци у дома, когато нямаме възможност да излизаме често навън. Синът ми определено вече рядко боледува и не се притеснявам, когато има болен вкъщи.

Кристина Маринова

Катя Иванова | гр. София

Катя Иванова

Дъщеричката ми Мария спи много по-спокойно, откакто „роботчето“ на AirFree, както го нарича тя, е в детската й стая. Сутрин се събужда щастлива, защото нослето й вече не е запушено, както беше преди.

Катя Иванова

Моника Андонова | гр. Петрич

Моника Андонова

Принудени сме да живеем в среда със силно замърсен въздух и най-практичното решение, за да се справя с този проблем за мен бе покупката на  Airfree. Въздухопречиствателят се справя отлично с пречистването на въздуха в дома ми, компактен и напълно безшумен е , и тъй като с нищо не нарушава ежедневния ми комфорт работи вкъщи денонощно. Винаги е по-добре да похарчиш пари за здраве, отколкото за лечение! Благодаря на екипа на Airfree!

Моника Андонова

Кристина Караджова | гр. Сандански

Кристина Караджова

Здравейте, много се радвам, че имам възможността и аз да изразя мнение за въздухопречиствателите  AirFree.  Майка съм на три деца, a най-малкото ми дете много често боледуваше за дълъг период от време. Но преди повече от две години една близка приятелка ми препоръча въздухопречиствател  AirFree . Реших веднага да го пробвам, тъй като често използвах инхалатор с вентолин и ми беше дошло в повече употребата на лекарства при всяка настинка и грип. Вече втора година използвам въздухопречиствателят AirFree и спрях използването на вентолин. Сега пак се разболява, но оздравяваме по-бързо,  без усложнения и инхалации. Щастлива съм, че вече имам въздухопречиствател  AirFree във всяка стая и предпазвам всичките си деца от разпространението на вируси и бактерии. Да не говорим, колко по-добре се чувстваме цялото семейство!

Кристина Караджова

Николай Богомилов | гр.Благоевград

Николай Богомилов

Изключително сме доволни цялото семейство от уреда AirFree. Преди повече от година ми го препоръча племенника, който ми показа информация за него в Интернет. Причината, поради която имахме нужда от него, беше мухъл и плесен в стаята, след вътрешна изолация ефект нямаше. Купихме уреда, направихме ремонт и до ден днешен няма и следи от неприятния мухъл, а и детето ми живее в здравословна среда още от 1 годинка, без да се притеснявам от вируси, акари и алергени. Препоръчвам го на всички, наистина много добро средство за голяма част от проблемите на хората и околната среда. Желая много успехи на цялата фирма. Поздрави и едно голямо Благодаря!

Николай Богомилов

Филка Маламова | гр.Петрич

Филка Маламова

Имам дъщеря на 2 години и като всяко малко дете, което тръгне на детска градина много често се разболяваше. Реших да пробвам Airfree , тъй като имаше и един постоянен секрет от носа. Няма как да я изследвам за алергия, защото е още много малка. Откакто имам уреда от 6 месеца дъщеря ми боледува много по-рядко и забравихме за течащия нос. Много се радвам, че последния месец нямаме нито едно отсъствие от градината. Детето ми е доказателство за това, че въздухопречиствател Airfree е ефективен в унищожаването на вируси и алергени. Повярвах в уреда!

Филка Маламова

Петър Петров | гр.София

Петър Петров

Казвам се Петър Петров и откакто влезнах в пубертета станах силно алергичен към полени, прах и мухъл. Единственото нещо, което ми помагаше бяха изключително скъпи лекарства. Симптомите ми особено през нощта се изостряха, беше някакъв кошмар. Преди 3 месеца закупих Airfree и от скоро спрях приема на повечето лекарства, чувствам се страхотно!

Петър Петров

Кирилка Стоянова | гр.Кресна

Кирилка Стоянова

През зимата на 2013 боледувах за много дълъг период. Първоначално ми бяха предписани по-леки лекарства, но тъй като тежката кашлица продължи наред с кихането и носния секрет, започнах употребата на антибиотици. След като и те не помогнаха, реших да си направя кръвни изследвания. Оказа сe , че имам завишени алергени; алергии към домашен прах, акари, треви и полени. Изписаха ми се лекарства, специални препарати за почистване на дома и ми препоръчаха често проветряване на стаите, но беше зима и условията не го позволяваха. Когато споделих проблема си с приятели, те ми препоръчаха да си закупя въздухопречиствател. Откакто започнах да използвам Airfree, се чувствам много по-добре, въздухът вкъщи е много по-свеж и приятен. Въздухопречиствателят Airfree работи денонощно и не смея да го изключа, независимо от сезона!

Кирилка Стоянова

Ваня Делидимова | гр.Петрич

Ваня Делидимова

Преди 3 години детето ми имаше здравословни проблеми и реших да пробвам въздухопречиствателя. Синът ми страдаше от постоянна кашлица, която продължи няколко месеца. Започнах лечение с противоалергични лекарства, но след като закупих уреда реших да спра приема на лекарства. Спомням си, че беше юни месец, когато го закупих и до месец октомври детето ми не се разболя нито веднъж, и кашлицата му изчезна . Вече след три годишна употреба на Airfree мога да кажа, че детето ми боледува много по-рядко. Откакто го имам всичко се промени. Убедих се, че действа!

Ваня Делидимова

Мая Петкова | гр.Бургас

Мая Петкова

Здравейте, бих искала да споделя своето мнение относно въздухопречиствател Airfree модел E60. Ползвам същия от 5 години и съм много доволна, преди това имах много тежка алергия, с която трудно се справях. След като го закупих, вече беше друго, можех да стоя в затворено помещение, нямах зачервяване и сърбеж около очите, отминаха и симптомите на запушен нос и постоянно кихане. Просто го включих в контакта и забравих за него, безшумен, икономичен , няма излишни миризми, няма смяна на филтри и т.н. Много съм благодарна на дамата, която ми го предложи и ме спаси от тези неприятни чувства, които изпитвах най-вече пролет и есен. Препоръчвам на всеки, който има моите симптоми да си го поръча. От както го имам даже и детето ми не се разболява. Благодаря на фирмата, направила Airfree достъпен за българите страдащи от астма и алергии!

Мая Петкова

Денис Никифоров | гр.Благоевград

Денис Никифоров

Изключително съм доволен от уреда Airfree! Преди повече от две години, в продължение на няколко месеца, лекарите не можаха да се справят с моята хронична кашлица, беше някакъв кошмар, антибиотици, противоалергични, помпи за астма, без никакъв ефект…Нямаше вирус, който да не ме хване. Моята белодробна лекарка ми препоръча въздухопречиствател, разгледах и се спрях на Airfree, по между другото, алергичният тест във ВМА показа, че съм алергичен към котка, куче, мухъл, плесен. Имам персийска котка Show Class, с която нямаше как да се разделя, предпочитах да пия противоалергични, но в момента, в който взех уреда всичко приключи, не с магическа пръчка както се изразих, но помня беше септември, след лятото аз пак бях на антибиотици,взех уреда и постепенно след 3-4 седмици, кашлицата намаля, имунната ми система се възстанови и съм щастлив, че изхвърлих чантата лекарства…Преди няколко месеца поръчах и втори Airfree, тъй като съм вече студент в Нов български университет.Много съм Благодарен, затова че открих този уред и го препоръчвам на всички, наистина въздуха се пречиства и е изключително полезен! Поздрави на цялата фирма и продължавайте да бъдете толкова любезни, информирани и даряващи любов и светлина,Весел ден! Поздрави,Денис! :)))

Денис Никифоров

Станка Божикова | гр.Петрич

Станка Божикова

Разбрах за въздухопречиствателя от своя колежка, която ми обясни, че съществува уред облекчаващ симптомите на алергично и астматично болните. Работя в аптека и като здравен служител, зная че няма нищо по-важно от здравето. Детето ми страда от астма на алергична основа. То е алергично към влага, прахови акари и полени. Закупих уреда и резултата беше на лице след няколко седмици. Мисля, че ако притежавах уреда от по-рано може би нямаше да стигнем и до усложнения. Но сега съм доволна, че спи и диша спокойно. Преди това постоянно го измъчваше кашлица и се задушаваше нощем. Щастлива съм, че го има и ни помогна!

Станка Божикова

Мария Попова | гр.Петрич

Мария Попова

Разбрах за Airfree от своя приятелка и реших да го закупя, тъй като е много подходящ за малки деца, а моето е на 2 години. Точно когато започнах да използвам уреда имаше грипна епидемия, благодарение на Airfree, аз успях да предпазя детето си от разболяване. Въздуха в стаята, в която е поставен уреда е свеж за разлика от въздуха в останалите стаи на дома ни. Моето дете не страда от астма или алергии, но съм щастлива, че го имам и ще предпазвам детето си от вируси и бактерии. Препоръчвам го и на други майки дори, и децата им да не боледуват!

Мария Попова

Ивайло Стоянов | гр.София

Ивайло Стоянов

Имам дъщеря на име Звезда, която много често боледува от бронхит. Затова и два пъти в годината ходим на рехабилитации в санаториума в гр.Сандански. Там ни поканиха на презентация на въздухопречиствател. След представянето реших, че трябва да го пробваме, все пак здравето на децата е най-важно. Откакто въздухопречиствателят Airfree е в нейната стая, Звезда изкара само един лек бронхит тази година. Убеден съм, че уреда много помогна за това тя да не боледува толкова често и да се излекува по-бързо, и без усложнения. Уредът стои непрекъснато включен и детето се чувства добре. Поздрави на любезните момичета от фирма “Еванс“ !

Ивайло Стоянов

Мирена Йорданова | гр. Русе

Мирена Йорданова

Ние имаме в детската стая. Синът ми е с бронхиална астма. Откакто го взех, повече от година се разболява по-рядко и му минава по-бързо.
В период на цъфтеж на растенията, от полените – когато са в пъти повече, пак си получава пристъпи, но са някак по леки.

Мирена Йорданова

Румен Търкаланов | гр. София

Румен Търкаланов

Изключително сме доволни цялото семейство от уредите за пречистване на въздуха AirFree. Преди повече от година ми ги препоръча мой роднина, чието дете имаше здравословни проблеми. Причината, поради която имахме нужда от такъв тип уред, беше живота в едно от местата в София със силно замърсен въздух. След дълго обмисляне и поради появата на здравословни проблеми, породени от мръсния въздух, най-после купихме 3 уреда, по един за всяка стая и вече няма и следи в апартамента от неприятния мухъл, а ние живеем в здравословна среда, без да се притесняваме от вируси, бактерии, акари и алергени.

Желая много успехи на цялата фирма. Поздрави и едно голямо Благодаря!

Румен Търкаланов

Илия Новков | гр. Петрич

Илия Новков

На нас уреда ни беше препоръчан от приятелка, чието дете страда от алергия към домашна прах и уреда му е помогнал много. Тъй като и нашето дете страда от алергия, решихме и ние да си го закупим. Ползваме го вече близо година и сме много доволни, защото детето ни спря да кашля, нослето не му се запушва вече и вечер спи спокойно. Силно го препоръчваме на всички.

Илия Новков

Капка Йорданова | гр. Варна

Капка Йорданова

Закупих Airfree P40 преди 2 години, тъй като в апартамента ми имаше мухъл. Това, което забелязах първо е разликата в миризмата на апартамента ми – скоро след като го включих, тежката миризма изчезна. Вече нямам кашлица и дразнене в очите от мухъла. Препоръчвам го на всички!

Капка Йорданова

Йорданка Василева | гр. София

Йорданка Василева

Препоръчвам горещо на всички с проблеми с алергии. Много съм доволна. Имах непоносима кашлица около 2 месеца, тогава личният ми лекар препоръча въздухопречиствател… от 5 месеца сме неразделни и всичко е ОК!

Йорданка Василева

Наска Борисова | гр. Казанлък

48277660_2163015120618297_6169648627246432256_n

Здравейте! Искам да споделя мнението си за Airfree. Гледах скиптично в началото, когато четях информацията за него в интернет, но се оказа, че наистина работи. Усеща се, че въздуха в помещението, където Airfree работи е по-свеж.

Наска Борисова

Надя Дедова, гр.София

df6192_n

Бяхме скептични относно въздухопречиствателят AIRFREE, въпреки че в стаята на сина ни, където го сложихме, се усещаше доста по-свеж въздух, отколкото в другите стаи. Аз обаче продължавах да не вярвам, че работи. За това се обърнах към лицензирана фирма, която да изследва средата преди и след работата на AIRFREE. След изследването, заключението е, че микроорганизмите са значително по-малко благодарение на работата на въздухопречиствателя. Не съжалявам, че вложихме в тази покупка.

Надя Дедова

Габи Христова от гр. Монтана

51588400_1314674928673806_1674810501231542272_n

Много съм доволна! Въздухът в салонът ми за красота е осезаемо по-чист, не се усеща миризмата на цигари и се диша по-добре. За мен е важно клиентите ми да се чувстват комфортно. Чудесна „машинка“… Благодаря!

Габи Христова

Даниела Рускова от гр. Варна

asfjsjkd3

Имам алергичен ринит. Откакто ползваме пречиствателя на въздух Airfree, забравих за спрея за нос и дишам и спя спокойно! Препоръчвам!

Даниела Рускова

Николина Димитрова, гр.Петрич

Romina

Всеки родител иска най-доброто за детето си, а когато става въпрос за здравето – не правим компромиси.Избрахме AirFree за да осигурим здравословна среда за малката Ромина.

Николина Димитрова

Ицо Андонов, гр. София

Ico Andonov

От няколко години (около 10) имам бронхиална астма и съответно приемам лекарства тип помпичка – ежедневно. Преди около 3 години разбрах, че се предлагат от този тип уреди – въздухопречистватели. Попрочетох малко повече за тях и функциите им и реших да се доверя на AirFree.
В последствие усетих и ефекта от този уред! Проблемите вече са по-малко и се чувствам значително по-добре!
Затова искам да ви благодаря! Уредът е изключително добър и аз съм доволен от него! Също така има много голям плюс и той е, че няма никаква подръжка – филтри, консумативи, което е супер удобно за един потребител!
Продължавайте да сте все така добри и иновативни в този тип уреди и да се развивате!
Желая ви успех!

Ицо Андонов

Димка Вълчева, гр. Свети Влас

Димка-Вълчева

Много сме доволни от пречиствателят Airfree – ефективен, абсолютно безшумен и с елегантен дизайн. Поставили сме го в детската стая и наистина като влезеш там, въздухът се усеща по-различен, по-свеж. Децата ни растат в по-здравословна среда. Щастливи сме, че „открихме“ Airfree!

Димка Вълчева

Кирил Илиев, гр.Петрич

Чочо2

Първото ми впечатление от Airfree – малък, лек и с красив дизайн. Пречиствателят прави въздуха в стаята осезаемо по-свеж – елиминира кучешката миризма, цигарения дим, миризми от готвено и др. Изключително ефективен и много достъпен като цена пречиствател. Много голямо удобство е, че няма нужда от смяна на филтри, които са допълнителен разход към всеки пречиствател.

Кирил Илиев

д-р Галин Ганев, общопрактикуващ лекар, гр.Монтана

д-р Галин Ганев

Отличен за хора с алергия, често боледуващи деца, пренаселени жилища, ако отглеждате домашни любимци вкъщи, при отопление с климатик, детски ясли и градини. Лично аз ползвам два въздухопречиствателя Airfree и съм доволен!

д-р Галин Ганев

Тодор Димитров, гр.София

AirFreehn_

Наскоро ми поставиха диагноза астма и ми препоръчаха да си взема въздухопречиствател за спалнята. Избрах Airfree, не само защото беше оценен високо, но също така не се нуждаеше от поддръжка. Само няколко часа след като го включих в стаята забелязах, че въздуха стана доста по-свеж. Друго голямо предимство беше, че е напълно безшумен, тъй като спя много леко. Вечер спя спокойно, без запушен нос. Доволен съм!

Тодор Димитров

Латинка Китанова, гр.Благоевград

Латинка Китанова, гр.Благоевград

Преди време, синът ни имаше ужасна кашлица, която не спираше и за минута в продължение на почти месец. Тогава го заведохме при алерголога д-р Мустаков, който го тества и постави диагноза – алергия към домашна прах. Направи ни схема на лечение и каза, че вариантите са: до живот противоалергични или ако имаме късмет и го израстне, няколко години, но не се знае точно колко. Препоръча ни да си вземем пречиствател на въздух като ни обясни, че подобни пречистващи механизми помагали значително при деца и възрастни, страдащи от алергия или астма. Ние избрахме Airfree и сме изключително доволни! Резултатът при нас беше много бърз. Имаме и куче, чиято миризма вкъщи спря да се усеща, с което още повече уреда заслужи доверието ни. Споделяме мнението си сега, за да може повече хора да разберат, че този уред е необходимост за хора с респираторни заболявания и да му се доверят.

Латинка Китанова

Радостин Димитров гр.София

Radostin Dimitrov

Към въздухопречиствател AirFree се ориентирах след дългогодишна употреба на инхалатори, таблетки против алергия и спрей за нос. Така, преди около една година закупих един въздухопречиствател Airfree, модел Лотус, който ме привлече основно с визията си. Той се оказа чудесно решение в дългосрочен план – организма ми да не приема повече химия (лекарствата при мен бяха временно решение на проблема). В първите 2 месеца, въздуха в стаята, където беше позициониран пречиствателя, беше пречистен изключително добре. Направих си експеримент да вдишам дори от около 10 сантиметра от уреда и ефекта ме порази. Въздухът беше леко загрят, дишаше се без всякакво усилие и с пълни гърди! Благодаря за бързината и професионализма на екипа на AirFree, чиято мисия да осигури по-добър и качествен живот на хора като мен, страдащи от астма и алергии е изпълнена! Горещо Ви препоръчвам и пожелавам да бъдете приети във всеки български дом. Поздрави и успехи.

Радостин Димитров