Почистване и дезинфекция!

Почистване и дезинфекция! | allergy.bg

Почистване и дезинфекция!

По време на пандемия, как да осигурите най-доброто почистване на домакинствата?

С толкова много призиви, рекламни оферти и информация относно доброто почистване на дома, разберете какви продукти са необходими, така че вашият дом да бъде винаги възможно най-чист.

Кой не цени чистата къща? Но всички ли обичаме почистването? И ако не ни харесва, опитваме ли се поне да направим дома си възможно най-чист и организиран?

Понякога започваме почистваме от пода, друг път започваме от прозорците! Напоследък допълваме с дезинфекция на повърхностите, дръжките на вратите, пода и всичко, което докосваме многократно на ден! Внимавайте с използването на белина и силни препарати със спирт! Слагайте ръкавици, а ако имате симптоми на алергия и очила. Винаги оставете след това да се проветри. Препоръчваме ви да ползвате препарати, които нямат силна миризма и ви понасят добре – на вас, семейството и домашния Любимец!

Има почистване … и има дезинфекция!
Почистването почиства околната среда чрез премахване на мръсотия, мазнини и отломки, а също така помага в процеса на механично отстраняване на различни микроорганизми.

Дезинфекцията, от друга страна, е по-силна и насочена към унищожаване на патогени, като бактерии, гъбички (плесени) и вируси, като самия SARS-CoV-2. За това се използват алкохол, белина или други специфични дезинфектанти за елиминиране на повечето от микроорганизмите, присъстващи в околната среда.

Знайте, че за да се постигне ефективна дезинфекция, е важно първо да се почисти (например с препарат). След това ви препоръчваме след пролетно основно почистване да поставите въздухопречиствател Airfree във всяка стая. Той унищожава до 99% бактерии, вируси, микроорганизми, плесен, мухъл.

Свържете се с нас на телефон 0878767642, пишете ни на мейл info@allergy.bg и вижте всички продукти на www.allergy.bg

Споделете

facebook
pinterest
twitter