Въздухопречистватели Airfree: Ефективни и екологично чисти!

Въздухопречистватели Airfree: Ефективни и екологично чисти! | allergy.bg

Историята на Airfree започва преди повече от 20години със загрижеността на един португалски баща. Той  искал да облекчи тежките алергични симптоми на сина си и по този начин да му помогне да се наслаждава на своето детството. Мислейки за това как да елиминира алергените във въздуха, той успява да разработи продукт с иновативна технология, която не само да облекчи , но и да овладее алергиите на сина му.

Вследствие обещаващите резултати на въздухопречистватели Airfree , уредът който първоначално  бил решение за здравето на неговото дете се превръща в семеен бизнес, който скоро след това се разраства и в световно призната марка въздухопречистватели.

Благодарение на неговата TSS технология, Airfree е една ефективна алтернатива за милиони хора с алергия и астма.

Патентованата Термодинамична система за стерилизация или TSS технология   на въздухопречистватели Airfree, действа на принципа на естествената конвекция на въздуха. Алергените, микроорганизмите и други органични замърсители се въвличат в нагрятото до 200 градуса керамично ядро, където се унищожават от високата температура, без това да влияе на температурата и влажността в помещението.

Освен подобряване качеството на въздуха в затворени помещения, TSS технологията на Airfree не използва допълнителни консумативи, като филтри; не генерира газове и химични елементи и намалява нивото на озон в помещенията. По този начин Airfree се грижи не само за по-здравословната среда в затворени пространства, но и за опазването на околната среда. Вижте за повече информация за научните изследвания.

Въздухопречистватели Airfree, се предлагат в разнообразна гама от модели. Елегантни, с дискретен дизайн, те перфектно се  вписват в интериора на всеки дом или офис, без да изискват допълнителна поддръжка.

Споделете

facebook
pinterest
twitter