Затворени помещения и 100 пъти по-мръсен въздух

Затворени помещения и 100 пъти по-мръсен въздух | allergy.bg

Затворени помещения и 100 пъти по-мръсен въздух!

Знаете ли че щетите, причинени на здравето на обитателите, със замърсители от физически, химичен или биологичен произход са 100 пъти повече в затворени помещения?

Замисляли ли сте се какъв въздух вдишвате у дома и в офиса, ами вашето дете в класната стая? С цялата включена техника, пълно стаи с вируси, бактерии, микроорганизми впити в килими, уреди, мухъл, плесен! Много въпроси изникват, когато започнем да мислим!

Напоследък се налага хората да прекарват голяма част от живота си на закрито (независимо дали са вкъщи или в офиса), но малко се говори за замърсяването на закрито. Толкова сме фокусирани върху замърсяването, причинено от фабрики и автомобили, поради което забравяме, че вътрешната среда може да бъде до 100 пъти по-замърсена от външната.

Производителност и качество на въздух в затворени помещения :

Проучване на училището за обществено здраве от Харвард TH Chan доказват, че здравословната среда, с добро осветление, добро качество на въздуха, наред с други фактори, може да генерира повишаване на производителността до 11%, от там добри и ученолюбиви деца.

Освен това лошото качество на вътрешния въздух на компанията може да доведе до преувеличени отсъствия, което генерира разходи за отпуск на служителите.

Следователно грижата за качеството на въздуха във вашия офис е отлична инвестиция. В допълнение към осигуряването на по-приятна среда ви гарантира здрави служители, от там качествено свършена работа и разбира се повишение на приходите!

В крайна сметка как мога да подобря качеството на въздуха в офиса си?

Много е лесно е да подобрите качеството на въздуха във вашия офис, училищна стая, банка, фитнес.
• Помислете за използването на пречиствател на въздух за елиминиране на алергени от околната среда. Airfree е пречиствател, който унищожава вируси, бактерии, акари, алергени, мухъл, плесен!

• Поддържайте климатика си чист

• Чистотата е от съществено значение! От само себе си се разбира, че поддържането на рутинно почистване на офиса, освен че прави средата визуално приятна, подобрява качеството на живот на служителите.

Вижте предложенията ни към този момент на www.allergy.bg и осигурете безопасна среда във всички затворени помещения. Чуйте мнения на клиентите ни, прочетете в блога ни или ни питайте на съобщение – ние с радост ще ви отговорим!

Споделете

facebook
pinterest
twitter