Качеството на въздуха в офиса ви

Какво е Качеството на въздуха в офиса ви?

?❤️Какво е Качеството на въздуха в офиса ви?

През 1982 г. Световната здравна организация признава съществуването на синдром на болни сгради, след случай на замърсяване на бактерията, наречена Legionella pneumophila, което е довело до смъртта на 34 души и замърсяване на 182. Случаят е станал в хотел във Филаделфия.

✅В крайна сметка какво е синдром на болното изграждане?

Синдромът на болната сграда се отнася до щетите, причинени на здравето на обитателите, със замърсители от физически, химичен или биологичен произход.
Сградата може да се счита за болна, когато около 20% от служителите, които я посещават, имат симптоми, свързани с постоянство във вътрешната среда на сградата.
В днешно време хората прекарват голяма част от живота си на закрито (независимо дали са вкъщи или в офиса), но малко се говори за замърсяването на закрито.
Толкова сме фокусирани върху замърсяването, причинено от фабрики и автомобили, поради което забравяме, че вътрешната среда може да бъде до 100 пъти по-замърсена от външната. Качество на въздуха в офиса и синдром на болни сгради.

Освен това лошото качество на вътрешния въздух на компанията може да доведе до преувеличени отсъствия, което генерира разходи за отпуск на служителите.
Следователно грижата за качеството на въздуха във вашия офис е отлична инвестиция. В допълнение към осигуряването на по-приятна среда за служителите, качеството им на живот ще се повиши и отсъствията вероятно ще намалеят. Пречистватели на въздух AirFree ви гарантират спокойна работа в здрава среда!

✅В крайна сметка как мога да подобря качеството на въздуха в офиса си?

Много е лесно! Вижте в сайта ни, изберете пречиствател на въздух AirFree, преценете квадратурата на помещението и инвестирайте в най-правилната си покупка!

Хареса ли ви? Споделете го с приятел, познат или дори с шефа си, така че повече хора да се радват на по-добро качество на живот на работните си места.

Споделете

facebook
pinterest
twitter