Как можем да превърнем замърсен въздух в чист?

Как можем да превърнем замърсен въздух в чист въздух?

По целия свят девет на всеки 10 души вдишват силно замърсен въздух.

Така че не е чудно, че във водеща причина за болести и смъртност се превърна замърсен въздух. Поради тази причина бихте искали да гарантирате, че вие ​​и всички, за които се грижите, имате достъп до чист въздух.
Това важи особено за въздуха в помещенията. Проучванията установяват, че тя може да бъде от два до пет, понякога дори 100 пъти по-замърсена от външния въздух. Това е нещо, за което трябва да ви е грижа, тъй като повечето хора прекарват поне 90% от времето си на закрито.
Страхотната новина е, че има няколко неща, които можете да направите, за да предотвратите по-голямо замърсяване на въздуха. Някои технологии също могат да ви помогнат да почистите въздуха във вашия дом.

Готови ли сте да научите повече?

Направете въздухът по – чист , като засадите повече растения
Растенията имат невероятни свойства на абсорбция на газ, тъй като те се нуждаят от тях за фотосинтеза. Те се нуждаят от много слънчева светлина и въглероден диоксид, за да могат да растат и да оцелеят. След това те превръщат CO2 в кислород, който е необходим на хората и животните, за да живеят.
Само това би трябвало да е достатъчна причина да накарате дома си да напълните с подходящите растения и цветя.

Стайните растения обаче могат да абсорбират и много други газове, като летливи органични съединения. ЛОС са прословути замърсители на въздуха в помещенията, за които е известно, че причиняват много заболявания. Освен това зелените зеленчуци в саксии са показали, че абсорбират бензол и дори формалдехид.
Проучванията също така установяват, че стаите, пълни с растения, имат по-малко плесени и бактерии. В сравнение с тези без растения, запълнените с флора помещения имат 60% по-малко плесени и бактерии. И така, растенията не само са супер приятни за гледане, но и изчистват въздуха.
Имайте предвид обаче, че има някои растения, които почистват въздуха по-добре от другите. За да извлечете най-много ЛОС от въздуха, засадете си папрати , паякови растения и мирни лилии. Това са едни от най-ефективните пречистващи въздуха , а плюс това са и красиви.
Насладете се на чист въздух с помощта на пречиствател на въздуха

Пречиствател за въздух е устройство, което намалява броя на вредните организми във въздуха . Можете да ги възприемате като „дезинфектант на въздуха“, отървавайки се от замърсители, токсини и алергени. В зависимост от избрания тип устройството може да елиминира акари, патогени и цветен прашец.
Един от най – търсените на пазара е AIRFREE пречиствател на въздух .Предпочитани са защото те са напълно безшумни, икономични, не изискват подмяна на филтри или др. консумативи  и са едни от най- тестваните пречистватели в различни независими лаборатории. Въздухопречиствателите AIRFREE гарантират 99% пречистен въздух в затворени пространства.
За повече информация относно технологията и ефективността на уредите може да посетите нашия сайт www.allergy.bg

Споделете

facebook
pinterest
twitter