За Нас

За Нас | allergy.bg

Мисията на AirFree®

От самото си създаване, мисията на AirFree® е да подобри качеството на живот на хора, страдащи от астма и алергии. Целта е да увеличим достъпа на повече хора до тази иновативна технология. Усилията на AirFree® са насочени към създаването на една по-здравословна среда в затворените пространства.

История & Развитие на AirFree®

Историята на AirFree® е наистина уникална и необикновена. Технологията на уреда е създадена благодарение на иновативното и креативно мислене на един португалски баща. Той иска да намери ефективен начин да помогне на своя син, който се бори с ежедневни алергични пристъпи.
След успешно проведени тестове в микробиологични лаборатории в Португалия и най-вече след видимите резултати, постигнати при детето, се заражда идеята за производство и разпространение на уреда. Идея, водена от силното желание да се помогне на повече хора, страдащи от този вид заболявания, за да им се осигури възможност да се радват на живот без алергични и астматични пристъпи.

Въздухопречиствателят AirFree® работи на принципа на естествената конвекция на въздуха, като алергените се унищожават при висока температура.
След леки подобрения и обновен дизайн през 2004 AirFree® се появява на пазара. Иновативната марка покорява световните пазари. От тогава AirFree® продължава да расте, произвеждайки разнообразие от модели. В момента 90% от производството се изнася директно до 50 страни в Европа, Северна и Южна Америка, Азия и Близкия Изток.
Първата презентация на уреда в България е проведена от сина на собственика на AirFree® г-н Даниел Матиас, който е и детето, станало причина за създаването на уреда.

 

 

Официален вносител „Еванс“ ЕООД, гр.Петрич, ул.България №17

Споделете

facebook
pinterest
twitter