Костадин Влахов, гр.Петрич

Костадин Влахов, гр.Петрич | allergy.bg

Здравейте.
Пиша Ви във връзка с моята необикновена история, свързана с болестта ми и въздухопречиствателя AirFree.
Да започнем от самото начало. Преди 5 години бях диагностициран с остра астма, придружена с влажни хрипове. При консултация с лекар ми беше изписано инхалаторно лечение (помпичка). При появата на астматичните хрипове, пръскането с помпа ги успокояваше, но временно. Научих за пречиствателя AirFree от приятел. Запознах се с предимствата на AirFree и веднага ме спечели с това, че не се изисква смяна на филтри, и е изцяло безшумен. След като го купих, включих въздухопречистватeля AirFree в спалнята. Паралелно със закупуването на въздухопречиствателя, започнах усилено да спортувам. Всеки ден след работа, правех редовната си тренировка, състояща се от 30-40 минути ходене по гората на чист въздух. Прибирайки се вкъщи, където AirFree работеше непрекъснато, започнах да се чувствам много по-добре.
Ден след ден, седмица след седмица, започнах да се чувствам наистина много по-добре, нямах нужда от инхалаторното лечение, защото асматичните хрипове изчезнаха. Съчетанието – тренировки и въздухопречиствател AirFree направи чудо – от тежките астматични хрипове нямаше и следа.
Изказвам огромните си благодарности на екипа на AirFree България за отделеното време и напътствия към правилния за мен въздухопречиствател и не на последно място – уредът наистина върна усмивката ми!

Споделете

facebook
pinterest
twitter